0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Region 7 owns
i'll pwn region 7
Michu Vs. Raziel - MichuTayaroki Vs. Skullvillian - SkullvillianMeetMyMeat Vs. Zibi - ZibiSnowMan Vs. Punkay - SnowManRegion 2:Hachiro Vs. Cryosphere - CryoDejv Vs. Rusch69 - DejvSouzuk Vs. Morbidxxx - SouzukWaDuFug Vs. Stunterboy - StunterboyRegion 3:Szmytek Vs. Sheikah16 - Szmytek [unknown but good imho]Turtle Boy Vs. Varial - TurtleJeff Vs. Nyze - JeffDaksad Vs. Hot - DakRegion 4:Maca Vs. Dark Pheonix - MacaOcean Vs. GangstaG - GGsilence Vs. Twist Of Fate - TOFGhost Vs. WaRow - Ghost Region 5:Godfather Vs. Rok - RokColdDeath Vs. ITA - ColdDeathBoxXx Vs. DaT630Da - BoxTorque Vs. RaToC - TorqueRegion 6:JL Vs. Daredevilx - DaredevKremlin Vs. killerstunter - KremlinBobsaget Vs. Raining - BobsagetCorevil Vs. Dani0 - Danio! He's unknown but very good! [You guys don't saw his audition to SS so u don't know]Region 7:darkyy- Vs. Mewka - MewkaFTO Vs. Darkstar - FTOPrzemOO Vs. smajl - I'm glad i will fight with my friend :* [same chances to won]KillaMarci Vs. KrashKiller - KillaMarciRegion 8:DriZzly Vs. CleanDogg - Doggresser Vs. Sweety - SweetyRochePeach Vs. dust_N_bone dNbDan Vs. Cooper - Danthose are my bets. I hope judges will be fair and unknown stunters will got same chances like stars.
Oh kurwa jestem Polak I ty robisz SnowMan nie Punkay kurwa mac ja juz nie kocham cie.Sorry for Non-English Post.
Awesome, can't wait to get my challenge!
Quote from: smajlMichu Vs. Raziel - MichuTayaroki Vs. Skullvillian - SkullvillianMeetMyMeat Vs. Zibi - ZibiSnowMan Vs. Punkay - SnowManRegion 2:Hachiro Vs. Cryosphere - CryoDejv Vs. Rusch69 - DejvSouzuk Vs. Morbidxxx - SouzukWaDuFug Vs. Stunterboy - StunterboyRegion 3:Szmytek Vs. Sheikah16 - Szmytek [unknown but good imho]Turtle Boy Vs. Varial - TurtleJeff Vs. Nyze - JeffDaksad Vs. Hot - DakRegion 4:Maca Vs. Dark Pheonix - MacaOcean Vs. GangstaG - GGsilence Vs. Twist Of Fate - TOFGhost Vs. WaRow - Ghost Region 5:Godfather Vs. Rok - RokColdDeath Vs. ITA - ColdDeathBoxXx Vs. DaT630Da - BoxTorque Vs. RaToC - TorqueRegion 6:JL Vs. Daredevilx - DaredevKremlin Vs. killerstunter - KremlinBobsaget Vs. Raining - BobsagetCorevil Vs. Dani0 - Danio! He's unknown but very good! [You guys don't saw his audition to SS so u don't know]Region 7:darkyy- Vs. Mewka - MewkaFTO Vs. Darkstar - FTOPrzemOO Vs. smajl - I'm glad i will fight with my friend :* [same chances to won]KillaMarci Vs. KrashKiller - KillaMarciRegion 8:DriZzly Vs. CleanDogg - Doggresser Vs. Sweety - SweetyRochePeach Vs. dust_N_bone dNbDan Vs. Cooper - Danthose are my bets. I hope judges will be fair and unknown stunters will got same chances like stars.Oh kurwa jestem Polak I ty robisz SnowMan nie Punkay kurwa mac ja juz nie kocham cie.Sorry for Non-English Post.
lol SM will totaly own me away =D
Quote from: PunkayQuote from: smajlMichu Vs. Raziel - MichuTayaroki Vs. Skullvillian - SkullvillianMeetMyMeat Vs. Zibi - ZibiSnowMan Vs. Punkay - SnowManRegion 2:Hachiro Vs. Cryosphere - CryoDejv Vs. Rusch69 - DejvSouzuk Vs. Morbidxxx - SouzukWaDuFug Vs. Stunterboy - StunterboyRegion 3:Szmytek Vs. Sheikah16 - Szmytek [unknown but good imho]Turtle Boy Vs. Varial - TurtleJeff Vs. Nyze - JeffDaksad Vs. Hot - DakRegion 4:Maca Vs. Dark Pheonix - MacaOcean Vs. GangstaG - GGsilence Vs. Twist Of Fate - TOFGhost Vs. WaRow - Ghost Region 5:Godfather Vs. Rok - RokColdDeath Vs. ITA - ColdDeathBoxXx Vs. DaT630Da - BoxTorque Vs. RaToC - TorqueRegion 6:JL Vs. Daredevilx - DaredevKremlin Vs. killerstunter - KremlinBobsaget Vs. Raining - BobsagetCorevil Vs. Dani0 - Danio! He's unknown but very good! [You guys don't saw his audition to SS so u don't know]Region 7:darkyy- Vs. Mewka - MewkaFTO Vs. Darkstar - FTOPrzemOO Vs. smajl - I'm glad i will fight with my friend :* [same chances to won]KillaMarci Vs. KrashKiller - KillaMarciRegion 8:DriZzly Vs. CleanDogg - Doggresser Vs. Sweety - SweetyRochePeach Vs. dust_N_bone dNbDan Vs. Cooper - Danthose are my bets. I hope judges will be fair and unknown stunters will got same chances like stars.Oh kurwa jestem Polak I ty robisz SnowMan nie Punkay kurwa mac ja juz nie kocham cie.Sorry for Non-English Post.ROTFLPunkay I love you!!!!!
SMF 2.0.19 | SMF © 2021, Simple Machines